Demersul nostru

În lupta cu un dușman cumplit cum este cancerul, feminitatea e ultimul lucru la care se gândește o femeie, și adesea, cel dintâi sacrificat. Pentru că important este să se facă bine cu orice preț, vede ea după.

Astfel, o femeie acceptă cu mult curaj că își va pierde podoaba capilară, sprâncenele, genele și sânii, elementele de feminitate care o fac unică, frumoasă și întreagă. Apoi, după ce acestea dispar, apare un sentiment cumplit de depersonalizare, de parcă boala ar dori să-și adjudece și femeia în sine, nu doar sănătatea ei.

În acel moment, preocuparea sa pentru feminitate și frumusețe devine un scut de optimism și speranță în lupta sa cu boala, o însuflețește și-i dă curajul necesar să meargă înainte. Să știe că este în continuare frumoasă și feminină înseamnă că vrea să trăiască și să redobândească tot ceea ce boala i-a luat pe nedrept. Și că se va face la finalul luptei, bine.

Eu, Roxana Dumitru, top trainer si tehnician dermopigmentist, doresc să ofer, împreună colegii mei de breasla, servicii gratuite de tatuaj cosmetic pentru femeile care luptă cu cancerul. Alătură-te și tu demersului meu și vom putea să contribuim împreună la salvarea feminității lor, chiar pe câmpul de luptă. Vezi aici cum poți să o faci.

În ziua de azi o femeie bolnavă de cancer sau în recuperare, poate apela la micropigmentare pentru a-și tatua sprâncenele pierdute și pentru a-și redesena areolele pe sâni, după operațiile de reconstrucție mamară. Are nevoie de acces la informație și cel mai important, de gratuitate pentru aceste servicii – care pot fi decontate de către Stat, la fel cum sunt în prezent, operațiile de reconstrucție mamară.

Până se obține acest deziderat, make-up artiști și esteticieni din toată țara pot oferi, prin voluntariat la locurile lor de muncă, aceste servicii cu titlu gratuit pentru femeile luptătoare care înfruntă cea mai cumplită maladie a secolului XXI.

Micropigmentarea sprâncenelor și a areolelor mamare este o șansă în plus la feminitate și la încredere în sine, o nouă victorie asupra bolii!

Haideți să le susținem pe aceste femei minunate și curajoase, să formăm o comunitate de profesioniști care le ajută și să obținem împreună decontarea serviciilor de micropigmentare de către Stat!

Vă mulțumesc pentru susținere,

Roxana Dumitru

2 thoughts on “Demersul nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*